Uitdeuken zonder spuiten

Autoschade in de vorm van een deukje is tegenwoordig snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel efficiënter dan spuiten en plamuren en bovendien kan uw auto gerepareerd worden terwijl u er op wacht! Schadenet Blok uit Rotterdam is gespecialiseerd in het de methode uitdeuken zonder spuiten.

Uw auto uitdeuken zonder spuiten

De kans is groot dat ook u wel eens een deuk in een auto heeft gereden. Men neemt vaak - ten onrechte - aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto zeer hoog zijn en blijven onnodig met autoschade rijden.

Schadenet Blok biedt hierbij uitkomst. Wij kunnen kleine deukjes - maximaal ter grootte van een € 2,- muntstuk - efficiënt herstellen door middel van uitdeuken zonder spuiten. Voorwaarde hierbij is dat de autolak niet is beschadigd.

De kosten voor uitdeuken zonder spuiten zijn uiteraard afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen. De vakkundig opgeleide medewerkers van Schadenet Blok kunnen u informeren en desgewenst adviseren over uitdeuken zonder spuiten. 

Hagelschade

Een hagelbui kan flinke schade aan uw auto veroorzaken. Hagelstenen kunnen het dak en motorkap van uw auto hevig beschadigen. Schadenet Blok is expert in de methode uitdeuken zonder spuiten. Met deze techniek is hagelschade perfect te herstellen. 

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 010-4155444