Wie is Schadenet Blok?

Schadenet
Schadenet Blok is een modern uitgerust universeel autoschadeherstelbedrijf met een grote mate van flexibilteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk. Hiermee onderscheidt Schadenet Blok zich in de automotive markt.

Schadenet Blok maakt gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. Onze 20 medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl er uiteraard volgens de Arbo-voorschriften wordt gewerkt. Zij staan iedere dag voor u klaar!

Schadenet Blok zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet Blok door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Schadenet Blok repareert onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, Erkend Duurzaam en ISO. Schadenet Blok maakt gebruik van watergedragen lakken en luchtdrogende blanke lak en hergebruik van bestaande onderdelen (in overleg met de klant).

Schadenet Blok loopt vooruit op het gebied van 'groen' schadeherstel. Het MVO-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid.

Ontstaansgeschiedenis
Vanaf 1937 is de familie Blok in de Klein Coolstraat te Rotterdam begonnen als schildersbedrijf. In 1952 is het bedrijf verhuisd naar de Vijverhofstraat 18 en is de koers gewijzigd naar autoschadeherstel. Vanaf 1960 is het familiebedrijf voorgezet door de heren G.F. Blok en F.A.G. Blok, met als  werkzaamheden het herstellen en spuiten van personenauto’s. In 1991 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand aan de Industrieweg 31 te Rotterdam met een totale oppervlakte van 3500m², waarvan 1200m² bebouwd. Tevens zijn de zonen F.G. Blok en R.F. Blok toegetreden tot het bedrijf. Tot op heden zijn zij beiden de directeuren van Schadenet Blok. Sinds 1989 zijn wij aangesloten bij de franchiseketen Schadenet B.V., die uitgegroeid is tot de grootste schadeherstelketen van Nederland. 

Schadenet Blok is in de loop der jaren gegroeid tot een flexibele en betrouwbare partner voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. Met een klanttevredenheidsscore van 8.5 stellen wij alles in het werk om uw autoschade onzichtbaar en vakkundig te herstellen. Wij denken met u mee in het schadeherstelproces, verlenen optimale service en ontnemen u de financiële zorg door deze rechtstreeks af te handelen met uw verzekeringsmaatschappij. Juli 2015 is Schadenet Blok overgenomen door Schadenet Möller.      

Locatie vestiging / bereikbaarheid vestiging
Ons schadeherstelbedrijf is gevestigd in een modern uitgerust pand gelegen te Rotterdam-West op industriegebied “Spaanse polder”, gemakkelijk te bereiken via  de A13 en de A20. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om in geval van autoschade contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn. 

 

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 010-4155444