Autoruitschade

Heeft u autoschade aan één van de ruiten en bent u niet zeker of de autoruit gerepareerd kan worden of moet worden vervangen? Bij Schadenet Blok voorzien we u graag van vrijblijvend advies en informatie.

We proberen altijd eerst een autoruit te repareren alvorens we de autoruit gaan vervangen. Dit om u tijd en geld te besparen. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de voorruit. Bijvoorbeeld wanneer de schade te groot of gevaarlijk voor veiligheid is.

Waarom een autoruit repareren bij Schadenet Blok?

Autoruitschade is één van de meest voorkomende vorm van autoschade. Uiteraard hebben wij ons gespecialiseerd in het repareren hievan. We kunnen dan ook elke ruit van elk type of merk voertuig repareren en/of vervangen. Gedurende de reparatie voorzien we u - indien gewenst - van een passende vervangwagen. Na de reparatie of vervanging regelen we alles direct met uw verzekeringsmaatschappij om u te ontzorgen.

Bent u er zeker van dat uw voorruit gerepareerd of vervangen moet worden? Maak dan vandaag nog online een afspraak bij Schadenet Blok.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 010-4155444